نکاتی در مورد روشویی کابینتی سرویس بهداشتی
در واقع روشویی کابینتی، همان روشویی ساده خودمان است منتهی با کابینت! اصولا این نوع روشوییها را به عنوان مبلمان حمام و سرویس بهداشتی میشناسند و در انواع و اقسام متنوعی وجود دارند. انواع روشویی های بهداشتی مانند فول ست های رویال ، فول ست های چوب ، فول ست های کلاسیک با طرح ها و رنگ ها و... در کشور تولید می شود. شما می توانید مدل رو شویی های متنوع و با کیفیت براساس سلیقهی شخصی خود انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم از متریال مورد استفاده در ساخت روشویی کابینتی گرفته، تا ابعادشان، طرح ورنگشان و کاربردهایی که دارند صحبت کنیم.
کاربرد روشویی های کابینتی
شستن دست و صورت
شستو شوی دستها و صورت مهمترین کاربرد و اصولا فلسفه وجودی روشوییهای کابینتی و روشویی های دیگر می باشد. بدون شک، دومین چیزی که انتظار میرود در یک سرویس بهداشتی در کنار کاسه یا توالت فرنگی، وجود داشته باشد روشویی است. حال اگر این روشویی مجهز به آینه و ست بهداشتی باشد که بهتر است و اگر کابینتی باشد، که دیگر حرفی باقی نمیگذارد.
نظمدهی و ساماندهی
اصولا یکی دیگر از استفادههای روشوییها، برای مسواک زدن، صابون زدن، کرم زدن و امثال آن است. بسیاری از ما سایر لوازم بهداشتی شخصیمان از جمله مسواکها، لوازم شوینده، حولهها را در همان سرویس بهداشتی نگهداری میکنیم. حتما میدانید که در صورت استفاده و نگهداری از مسواکها در سرویس بهداشتی، یا باید آنها در داخل یک مکان سربسته قرار دهید و یا دست کم یک متر فاصله بین کاسه و مسواکها وجود داشته باشد تا مسواکهایتان آلوده نشوند.
در خانههای مدرن و نقلی امروز،احتمال خیلی کمی برای خانوارها وجود دارد؟ بنابراین، به ناچار مجبور هستیم که یک پکیج کامل و نسبتا کوچک از روشویی، آینه و محل قرار گرفتن مسواک و غیره و همینطور کابینت داشته باشیم، و بنابرین بهترین انتخاب روشویی کابینتی انتخاب کنیم.
زیبایی ظاهری
جزئی از فضای خانه ما، سرویسهای بهداشتی هستند. در صورتی که بتوانیم از ستها، روشوییها، شیرآلات و تزئینات بهتر و زیباتری در این فضا استفاده کنیم، بسیار بهتر خواهد بود. روشوییهای کابینتی این قابلیت را دارند که در کنار کاراییهای بسیار خوبشان، در دکوراسیون و زیبایی ظاهری محیط سرویس بهداشتی و حمام نیز تاثیرگذار باشند.
در کل، روشوییهای کابینتی جزو دسته کالاهای لوکس قرار میگیرند. با این حال، قیمت تمام شده این روشوییها خیلی هم بالا نیست و میتوان با صرف هزینهای متوسط و قابل قبول نیز یک ست زیبا برای سرویس بهداشتی انتخاب کرد.
انواع روشویی های کابینتی
روشوییهای کابینتی را میتوان بسته به متریال مورد استفاده، نحوه نصبآنها و همچنین شکل ظاهریشان به چند دسته مختلف طبقهبندی کرد. با این حال، انواع و اقسام آنها عبارتند از:
روشوییهای کابینتی سنگی
چند سالی است که استفاده از سنگهای مصنوعی در کابینتها و روشوییهای کابینتی به شدت رواج پیدا کرده است. به ویژه وقتی پای دکوراسیون ایرانی و کلاسیک در میان است، استفاده از این روشوییها میتواند زیبایی سرویس بهداشتی شما را دو چندان کند. در طرحها و رنگهای متنوعی سنگهای مصنوعی تولید شده اند و وارد عرضه بازار میشوند و از این رو، دست کاربران برای انتخاب باز است. این سنگها که تحت عنوان سنگهای کورین شناخته میشوند، در برندهای داخلی و خارجی در اختیار کاربران قرار گرفتهاند. برخی از مارکهای معتبر سنگ کورین ایرانی عبارتند از:
- اورانوس
- آتیستون
- تکسانیت
- سوپراستون
- فابریون
روشوییهای کابینتی چوبی
استفاده از چوب، به ویژه وقتی قرار باشد روی آن کار شده و کندههایی نیز وجود داشته باشد، بدون شک زیباترین روشویی ایرانی میشود. با این وجود، قیمت تمام شده مصنوعات چوبی بسیار بالاست و اگر به این قبیل روشوییها علاقه داشته باشید، حسابی باید هزینه کنید.
روشوییهای کابینتی فلزی
با وجود اینکه سرویسهای بهداشتی مداوم در معرض رطوبت هستند استفاده از فلز، به ویژه ورقهای فولادی در روشویی کابینتی، چندان کار عاقلانهای نیست، اما میتوان با تکیه بر رنگهای کورهای با کیفیت، یا استفاده از آلومینیوم و فلزاتی از این دست، یک روشویی کابینتی فلزی داشت.
روشوییهای کابینتی امدیاف
برای کسانی که برایشان قیمت از کیفیت مهمتر است روشویی کابینتی ام دی اف مناسب است. استفاده از امدیاف در روشوییهای کابینتی میتواند در کنار قیمت فوقالعاده موجه اقتصادی، تنوع طرح و رنگ فوقالعادهای نیز به شما بدهد. ضمن اینکه دسترسی به این متریال نیز نسبت به سایر انواع آن سادهتر است و همه جا میتوان آن را سفارش داده یا تهیه کرد.
روشوییهای کابینتی دیواری
از اینجا به بعد، از مبحث متریال خارج شده و به موضوع شکل ظاهری روشوییهای کابینتی میپردازیم. روشوییهای کابینتی دیواری، آن دسته از روشوییهای کابینتی هستند که کابینت آنها بدون پایه است و به دیوار نصب شده است.
این قبیل روشوییها، بسیار پرطرفدار هستند اما باید دقت داشته باشید که در صورت انتخاب آنها، دست شما برای انتخاب سنگ روشویی کمی بسته میشود. در صورت استفاده از سنگهای سنگین یا حتی متریال سنگین، احتمال دارد کابینت نتواند وزن را تحمل کرده و عمر کوتاهی داشته باشد.
روشویی کابینتی پایهدار
متداولترین نوع روشوییهای کابینتی از نظر شکل ظاهری، روشوییهای کابینتی پایه دار هستند. روشوییهایی که کابینت آنها معمولی و دارای پایه است. حال آنکه متریال آن چیست، این پایهها و دربها به چه صورت کار شدهاند یا ابعاد و اندازه آن چگونه است، دارای تنوعی بینهایت است.
روشوییهای کابینتی باز
این روشوییهای کابینتی بیشتر حالت ژورنالی دارند. روشوییهایی که زیاد تناسبی با سرویسهای بهداشتی ما ندارند. با این حال، روشوییهایی هستند که بدون درب و غیره ساخته میشوند و تقریبا یک قفسه برای چیدن لوازم هستند تا کابینت.