مزایا و معایب انواع روشویی کابینتی سرویس بهداشتی
در دکوراسیون داخلی یکی از مهمترین اجزا به ویژه در حمام و سرویس بهداشتی که بسیار ضروری و مورد نیاز است روشویی کابینتی سرویس بهداشتی می باشد بنابراین انتخاب نوع مناسب و دانستن مزایا و معایب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی بسیار مهم است، همانطور که می دانید سنگ روشویی سرویس بهداشتی در مدل، جنس و رنگ های متفاوتی تولید میشوند که انتخاب آن میتواند بر اساس نیاز افراد و سلیقه آنها متفاوت خواهد بود، در ادامه به انواع مختلف روشویی کابینتی سرویس بهداشتی و همچنین مزایا و معایب آن ها اشاره کرده ایم، روشویی کابینتی سرویس بهداشتی در اشکال و متریال های مختلف و به دو صورت تک نفره ، دوبل ، دیواری و پایه دار در بازار موجود و ارائه عرضه می باشد، ممکن است در هنگام خرید دچار تردید شوید که از روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره، روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل، روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دیواری و روشویی کابینتی سرویس بهداشتی کدام بهتر می باشد؟ پس با ما همراه باشید.
روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره
روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره غالبا تنها یک کاسه روشویی دارد، این مدل روشویی ها که در انواع پایه دار و دیواری در بازار موجود می باشند، به طور معمول فضایی بین 16 تا 72 اینچ را در سرویس بهداشتی اشغال خواهند کرد.
روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل
روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل شامل انواع مدل های انواع روشویی کابینت دار سرویس بهداشتی می باشد که برای حمام های مستر و خانواده های پر جمعیت مناسب خواهد بود، روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل به دلیل داشتن دو کاسه روشویی بسیار موثر و کارآمد خواهد بود، زیرا دو نفر همزمان براحتی می توانند از روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل استفاده کنند و معطل یکدیگر نخواهند ماند، حتی هر کسی می تواند روشویی مخصوص به خود را داشته باشد و وسایل مخصوص خود را بر روی آن قرار دهد، معمولا کانترهای روشویی کابینتی دو نفره برش داده می شود تا بتوانند دو سینک روشویی و همچنین شیرهای نصب شده را در آن جای دهند، از آنجا که در این مدل روشویی، ما دو سینک داریم پس دو شیرآلات نیز برای نصب لازم می باشد.
روشویی کابینتی سرویس بهداشتی پایه دار
طرحی ساده با شیر و لولههایی روکار که لولهها به وسیله یک پایه نیمدایره از جنس خود کاسه روشویی پوشانده شدهاند و قسمت فوقانی آن سینکی معمولا چینی قرار دارد؛ اما امروزه روشویی کابینتی پایه دار از جنسها و طرحهای زیادی برخوردارند.
روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دیواری
روشویی دیواری همانطور که از اسمش پیداست برای نصب آن پایه بر روی زمین ندارد و به صورت مستقیم روی دیوار نصب می شود. برای نصب برخی از روشویی های دیواری باید لوله و اتصالات به صورت توکار نصب شوند تا زیبایی کار بیشتری داشته باشد.
مزایای روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره
1_ نصب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره بسیار آسان می باشد که یکی از مهمترین مزایای این مدل کابینت روشویی محسوب می شود. در روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره داشتن شما تنها به یک سینک و یک شیر آب برای نصب نیاز دارید، لازم به ذکر نیست که هزینه نصب تنها یک سینک نسبت به دو سینک ارزان تر خواهد بود.
2_ انتخابی عالی برای حمام های کوچک خواهد بود، داشتن تنها یک سینک به معنای کوچکتر بودن روشویی کابینتی می باشد، اگر واقعاً محدودیت فضا دارید، به راحتی می توانید یکی از بهترین مدل های روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره را متناسب با فضای حمام خود انتخاب کنید.
3_ با استفاده از روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره فضای ذخیره سازی بیشتری خواهید داشت زیرا دارای چندین کشو و یا دارای کشو و کابینت خواهند بود، که این مسئله بسیار مهم و کاربردی است به دلیل اینکه هم یک دکور به شمار می آید و هم مانع بهم ریختگی و بی نظمی فضای حمام و سرویس بهداشتیخواهد شد به ویژه هنگامی که فضا کوچک و وسایل جانبی حمام زیاد باشد، هر چه عرض کابینت روشویی سرویس بهداشتی شما بیشتر باشد، به همان نسبت فضای ذخیره سازی بیشتری خواهید داشت.
معایب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره
تنها عیب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره این است که برای حمام های بزرگ مناسب نیست و اگر خانواده ای بزرگ دارید و همه از یک سرویس بهداشتی استفاده می کنند، پس روشویی کابینتی سرویس بهداشتی تک نفره نمی تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
مزایای روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل
1_ این نوع روشویی کابینت سرویس بهداشتی قابلیت اشتراک دارد یعنی داشتن دو سینک روشویی به این معنی است که بیش از یک نفر می توانند همزمان از حمام و سرویس بهداشتی استفاده کنند.
2_ با استفاده از دو کابین روشویی میتوان از به هم ریختگی و درهم و برهمی فضای سرویس بهداشتی جلوگیری کرد، اگرچه در روشویی های تک نفره فضای کانتر بیشتری دارید به همان نسبت احتمال درهم ریختگی کانتر نیز افزایش می یابد، مسلما روشویی های دوبل، فضای ذخیره سازی بیشتری در اختیار شما قرار خواهند داد، فضای باز زیر روشویی، کشو و کابینت ها بهترین مکان برای نگهداری از لوازم ارایشی و بهداشتی مورد نیاز شما در سرویس بهداشتی خواهد بود.
معایب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل
1_ فضای خالی کانتر کوچک تر می باشد. روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل معمولا فضای خالی کانتر کمتری دارند زیرا کاسه های روشویی فضای زیادی را به خود اختصاص می دهند و احتمالاً شما فقط می توانید وسایل کمی را بر روی کانتر قرار دهید، مسلما در صورت انتخاب کابینت با عرض بیشتر، این مشکل برطرف می شود.
2_ در کابینت های روشویی دوبل به دلیل یک سینک اضافی، شما ملزم به پرداخت هزینه اضافی برای کاسه روشویی، شیرآلات و همچنین هزینه های لوله کشی برای تعمیر و نصب خواهید بود.
مزایا و معایب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی پایه دار
1_ با استفاده از پایه روشویی کابینتی سرویس بهداشتی می توانید تمام اتصالات را بپوشانید.
2_ یکی دیگر از مزایای که روشویی های پایه دار دارا هستند این است که در سایز های بسیار متنوعی ساخته می شوند و در این باره اگر فضای کوچکی برای نصب روشویی داشته باشید به راحتی می توانید روشویی کابینتی سرویس بهداشتی پایه دار مناسب خود را پیدا کنید.
3_ یکی از معایبی که روشویی های پایه دارند این است که مدل آنها معمولی و قدیمی می باشد و همچنین نظافت و تمیز کردن روشویی های پایه دار نسبت به روشویی های دیواری سخت تر است مخصوصا اگر در مکان های عمومی از این روشویی ها استفاده شود.
4_ اگر شما در طراحی و دکوراسیون داخلی خود از سبک مدرن استفاده کرده باشید استفاده از روش پایه دار مناسب نمی باشد. یکی دیگر از معایب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی پایه دار این است که اندازه ارتفاع آنها قابل تنظیم نیست و اندازه معمول برای آن ها ۸۵ سانتی متر است که فقط برای افراد بالغ مناسب است.
مزایا و معایب روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دیواری
1_ برای فضای کوچک سرویس بهداشتی قطعاً بهترین انتخاب برای شما استفاده از روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دیواری می باشد که در این صورت نصب روشویی دیواری بدون پایه و باز بودن فضای زیر روشویی باعث می شود که فضا دلباز تر به نظر بیاید، همچنین از بودن جرم دور پایه روشویی نیز دیگر خبری نیست که در نهایت به شما در نظافت بهتر و راحت تر کمک خواهد کرد.
2_ یکی از مزایای مهم استفاده از روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دیواری قابلیت تنظیم ارتفاع است که بر اساس این قابلیت، افراد کوتاه قد می توانند با اندازه روشویی خانه خود را پایین تر در نظر بگیرند و نصب کنند.
در انتها باید گفت همیشه ارزان تر بودن به معنای بد بودن نمی باشد و همینطور گرانی نیز به معنای بهتربودن نخواهد بود، ولی روشویی کابینیت سرویس بهداشتی ارزان قیمت ممکن است به معنی کیفیت پایین مواد مورد استفاده در ساخت روشویی باشد، آخرین چیزی که شما می خواهید این است که با کمترین هزینه، بهترین روشویی کابینتی سرویس بهداشتی را داشته باشید، بنابراین بهتر است قبل از خرید، به خوبی تحقیق کنید و متناسب با فضای سرویس بهداشتی خود، یک روشویی کابینتی مناسب با کیفیت عالی و زیبا انتخاب کنید. روشویی یکی از اعضا ساختمان است که به صورت مکرر توسط افراد مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین انتخاب نوع مناسب آن مخصوصاً با توجه به فضای سرویس بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همانطور که در متن اشاره شد هر کدام از انواع کابینت روشویی سرویس بهداشتی دارای مزایا و معایب مخصوص به خود استو در نهایت این سلیقه و نیاز شماست که از کدام نوع روشویی کابینتی سرویس بهداشتی استفاده کنید.